print
Diensten

 

RaceXposure.nl

De naam zegt het al grotendeels. Via raceXposure is het mogelijk om meer exposure te halen uit een sponsorbudget in de autosport.

Onze ruime contacen in verschillende klassen van race, rally en autocross zorgen er voor dat uw bedrijfs of productnaam te zien is in verschillende takken van autosport om zo te zorgen dat u sure bent van de exposure door "niet op een paard te wedden"

Op deze manier is het bijvoorbeeld mogelijk om aan het eind van het seizoen een kalender te maken met elke maand een andere auto voorzien van de bedrijfs of productnaam.

Het mes snijdt wat ons betreft aan twee kanten als we op deze manier kunnen organiseren dat de sponsoring terecht komt bij de mensen die het het beste kunnen gebruiken. Dat wil zeggen, de talenten die vaak zelf sleutelen, veel potentie hebben maar niet de tijd voor P.R. en sponsoring.......................

Voorlopig word er aan de site gewerkt en verzamelen we foto's van onze contacten.

Hou de site in de gaten en meld u aan via info@jt-t.nl

transport van race, rally of project auto's

We beschikken een Toyota Landcruiser en een auto ambulance geschikt om voertuigen tot 1450 Kg te transporteren.

De autoambulance is een tweeassige witteveen met 10 inch (kleine) wielen en aluminium oprijplaten van 2,5 meter. zeer geschikt voor het transport van lage auto's bijvoorbeeld een Saker sportscar, een formule wagen of kitcar.

Technische trainingen automotive

Onze gediplomeerde technisch trainer automotive of motorvoertuigentechniek kan technische trainingen voorbereiden en op locatie verzorgen.

Race en rally service

 Als fanatieke autosport fans zitten we natuurlijk altijd graag met onze neus onder de motorkap. Mocht u een aantal ervaren race monteurs zoeken om uw auto technisch op de baan te houden, stuur ons snel een e-mail voordat iemand anders de datum boekt!

Advies

Omdat een crosser, racer, drifter, race cursus deelnemer enz. niet perse een autotechnische achtergrond hoeft te hebben............

Wij helpen graag, dus stuur even een mailtje.......