print
Home

Welkom op de website van Boostcontrol!

Boostcontrol.nl is een website waarop onderdelen worden aangeboden waar we achter kunnen staan! Vanuit jarenlange ervaring in Rally,- en race-ondersteuning, maar ook in tuning, diagnose en uitlijnen van straat auto's is onze webshop ontstaan en blijft deze groeien.

Vanuit onze ervaringen kunnen we natuurlijk ook een advies geven bij de opbouw van een Race, rally of straat auto of bij de op of ombouw van een intercooler, injectie, koel of remsysteem.

We proberen een zo breed mogelijk paket onderdelen aan te bieden tegen een zo gunstig mogelijke prijs. Om de prijzen binnen de perken te houden hebben we besloten om niet alle onderdelen in stock te hebben, maar de meest courante delen natuurlijk wel.

Mocht u een specifiek onderdeel zoeken of op zoek zijn naar een oplossing voor een technish probleem, stuur ons een E-mail met een zo compleet mogelijke omschrijving.

Vanwege onze bezigheden in de vorm van het geven van technische trainingen en circuit ondersteuning is het niet altijd mogelijk om u telefonisch te woord te staan, daarom graag uw vragen, opmerkingen reacties via info@boostcontrol.nl of op deze site via "Contact"

Wij proberen tussen het autosport seizoen en alle andere bezigheden om onze website up to date te houden!

Alvast bedankt voor uw bezoek aan de website

Team Boostcontrol